02 dec. 2019

Blog 1        

Op zoek naar een nieuwe vriend


Al een tijdje was het weer aan kriebelen om naast mijn grote vriendelijke reus (ja echt waar, als echt ponymeisje, ben ik in het bezit van een pony van 1.80 m groot) weer een kleine vriend aan te schaffen. Niks liever dan tutten met een pony en klaar maken voor bijvoorbeeld ......(lees meer)________________________________________________________________

09 dec. 2019

Blog 2

Gevonden?


En daar was hij dan, de marktplaats advertentie: Een knap ponyveulen die echt op iedere foto weer even knap stond. In de tekst viel me al op dat hij uit een voor mij hele interessante merrie kwam: Hattrick Xailey.

In het verleden hebben we meerdere Hattrick pony's......(lees meer)


________________________________________________________________

15 dec. 2019

Blog 3

Bezichtiging


Gezien onze drukke agenda's was eigenlijk de enige optie een vrijdagavond omdat het anders pas weer een aantal weken later zou kunnen. Dus daar gingen we dan, om half 6 reden we weg...

Alles wat tegen kon zitten zat tegen onderweg.  Het was die avond ook nog eens......(lees meer)


________________________________________________________________


20 dec. 2019

Blog 4

Zal het dan toch niet?


Wachten duurt natuurljk altijd lang, maar aangezien er voor mij een drukke periode aan kwam op mijn werk, had ik geen tijd om er lang over te piekeren.

Aangezien de eigenaresse niet akkoord was met mijn bod, ging ik....(lees meer)


________________________________________________________________